Teknologi

Din iPad får helt nyt liv med iPadOS

San José, CA: Apples iPad har i dag fået den største overhaling nogensinde på softwaresiden – lige efter de har lanceret iOS 13 til iPhone. Faktisk er forandringerne så store, at Apple har valgt at lave et seperat styresystem, kun til iPad, kaldet iPadOS.

Nye multitasking muligheder

Der er både en ny hjemmeskærm med mulighed for at have widgets direkte på hjemmeskærmen. Der er også en hel bunke nye måder at navigere rundt imellem apps. Files har også fået en bunke nye muligheder – du kan for eksempel nu sætte en USB-C stick til din iPad og se filerne på den.

Ny Safari

Safari får nu mulighed for at vise “rigtige” hjemmesider, ligesom du er vant til på din computer. Du slipper altså for den “forkerte” version af et website. Generelt kommer den nye Safari til at minde mere om det, du ser på din computer end din iPhone.

Apple Pencil bliver mere præcis

Apple har fiflet med deres Pencil, så den lille hvide pen nu er væsentligt mere præcis. Faktisk burde den være næsten dobbelt så hurtig i reaktionen når du skriver og tegner på skærmen – reaktionstiden går fra 20 millisekunder helt ned til 9.

Opdateres…

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.