GadgetsTophistorie

Rygte: Vi “hænger på” lightning på iPhone 12 – og så dropper Apple kabler helt

iPhone 12 ser ud til at komme med Ligtning stik - igen-igen. Men i 2021 dropper Apple helt kablerne.

Der har i flere år været helt utroligt mange rygter om, at Apple vil droppe deres proprietære Lightning stik til fordel for USB-C. Det ville give mening, taget i betragtning, at Apple stort set er gået over til USB-C på alt fra iPad Pro til bærbare – men altså stadig ikke iPhone. Vi kritiserede det faktisk i vores anmeldelse af iPhone 11 Pro, for det virker mærkeligt at Apple holder fast i en teknologi når alle andre efterhånden er skiftet til USB-C – inklusiv altså Apple selv. Men Apple gør, hvad Apple gør, og nu lader det til, at den californiske producent igen har besluttet sig for at holde fast i Lightning – i hvert fald et enkelt år mere, så den kommende iPhone 12 får altså stadig Lightning stik.

Helt trådløs er på vej efter iPhone 12

Det er Twitterprofilen “Fudge”, der har delt rygtet om at der ikke bliver noget USB-C i denne omgang:

Samtidig hævder Fudge, at den næste udgave af iPhone, der formentlig bliver navngivet iPhone 13, i 2021 vil have en smartconnector som vi kender fra iPad – men slet intet almindeligt stik til opladning.

Rygterne om iPhone 12 er mange, og ingen ved med sikkerhed noget før Apple lancerer de nye iPhones engang i starten af efteråret. Formentlig i september, forudsat der ikke er er kommet problemer med produktionen grundet Corona.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.