×
GadgetsTophistorie

iPhone 14 Pro: Uroligheder i Kina rammer produktionen hårdt

De strenge covid 19-restriktioner i Kina har udløst utilfredshed blandt de ansatte på en af Apples fabrikker i Kina, hvor iPhone 14 Pro produceres.

En ny rapport fra Bloomberg estimerer, at Apple er bagud i produktion med hvad der svarer til omtrent 6 millioner iPhones. Dette skyldes utilfredshed blandt de ansatte på en Foxconn fabrik i Zhengzhou, Kina. Strenge covid 19-restriktioner er den primære årsag til utilfredsheden.

Fabrikken i Zhengzhou står for størstedelen af produktionen af iPhone 14 Pro-modellerne – derfor rammes Apple hårdt. På Apples webshop er der oplyst 4 ugers leveringstid for iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Flere butikker rundt i landet ser dog stadig ud til at have dem på lager, indtil videre.

Situationen ser ikke umiddelbart ud til at blive bedre lige foreløbigt, da flere demonstrationer har bredt sig rundt om i landet.


Læs også: Guardians of the Galaxy Holiday Special kan streames i morgen

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.