GadgetsTophistorie

JBL annoncerer Tour Pro 2

JBL Tour Pro 2 er trådløse in-ear hovedtelefoner af den klassiske slags. Opladeræsken stikker dog ud med den indbyggede touchskærm.

Der er rift om kundernes penge i kategorien for trådløse hovedtelefoner med støjreduktion. Producenterne gør sig derfor umage for at skille sig ud fra mængden. Med Tour Pro 2 har JBL udstyret opladeræsken med en 1,45 tommer touchskærm, så du kan styre sagerne uden at gribe efter telefonen.

Ifølge JBL, så er det verdens første hovedtelefoner, med styring på den facon. På skærmen kan indstilles niveau af støjdæmpning, styre musikken og endda håndtere notifikationer og kald. Hvilke knapper den lille skærm viser kan selvfølgelig personliggøres, så du nemt og hurtigt har adgang til dine ønskede funktioner. JBL påstår selv, at det er syv gange hurtigere, end at benytte en app.

Læs også: Anmeldelse: Sony LinkBuds S

Tour Pro 2 er udstyret hver med en 10 mm enhed. Silikonedutterne er af den ovale slags, mens formen er lig den vi kender fra AirPods. Altså med stilken, indeholdende mikron til telefonopkald. Selve størrelsen på hovedtelefonen er blevet 30 procent mindre end sine forgængere.

På en fuld opladning kan du lytte i 10 timer, mens der gemmer sig 30 timer yderligere i opladeræsken. Slår du støjreduktion til, så bliver tallet naturligvis mindre.

JBL Tour Pro 2 udkommer i starten af 2023. Prisen bliver omtrent 1.900 kroner og placerer sig derfor i segmentet hvor Apples AirPods Pro og Samsungs Buds 2 Pro placerer sig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.