GadgetsTophistorie

Jelly 2 er verdens mindste Android 10 4G-smartphone

Er mini ved at blive et hit igen? Der er i hvert fald enorm interesse for Jelly 2 telefonen på Kickstarter-kampagnen, der blev skudt i gang forleden.

Der var engang, hvor mobiltelefoner helst skulle være små – jo mindre, jo bedre. Det ændrede sig radikalt, da tastaturerne forsvandt og betjeningen foregik direkte på skærmen. I de seneste år har der nærmest konkurrence om at lave den største skærm, men firmaet Unihertz tror, at moden snart skifter igen. De kalder selv Jelly 2 for ”verdens mindste Android 10 4G smartphone” og den er på størrelse med et kreditkort.

Unihertz forsøger også at få os andre med på den nye mini-trend; de har sat Jelly 2 til salg på Kickstarter, hvor de håber at samle penge nok ind til. at telefonen kan sættes i produktion – og det ser mildest talt ud som om, de har ramt rigtigt. Bare tre dage inde i perioden, har de indsamlet 4,1 millioner kroner. Unihertz bad om bare 321.000 kroner.

Til gengæld er prisen også lav. Med en prislap på omkring de 1.000 kroner, kan man faktisk købe 10 Jelly 2’er i stedet for en enkelt af de storskærmede flagskibs-konkurrenter.

Skærmen på Jelly 2 er på sølle 3 tommer og har en opløsning på bare 480 x 854 pixels. Som det ses på billedet øverst, giver der kun plads til de allermest nødvendige apps på hjemmeskærmen.

Trods sin lidne størrelse har telefonen ikke bare et 16 megapixel kamera på ryggen, den har også et 8 megapixel ditto på fronten til selfies. Den understøtter endda to samtidige SIM-kort og de 6 gigabyte lagerplads kan udvides via microSD-kort. Det 2.000 mAh store batteri oplades i øvrigt via USB-C.

Jelly 2. Klik for større.

Unihertz har naturligvis fremstillet eksemplarer til test og flere af dem cirkulerer blandt alverdens tech-jounalister og influencers. Du kan se en anmeldelse af telefonen her, inden du smider en tusindelap efter den på Kickstarter …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.