×
StreamingTophistorie

John Wick-universet fortsætter i The Continental – se traileren

John Wick-filmserien har været et kæmpe hit og nu tager serien The Continental os tilbage til 70'erne, hvor det hele startede.

John Wick-franchisen har gået sin gang, siden den første film udkom i 2014. Den har samtidig også sat Keanu Reeves tilbage på landkortet i Hollywood. Men ham må vi altså undvære i serien The Continental, der dog ikke ser ud til at skuffe på opfindsom action.

Serien skruer tiden tilbage til 70’erne. Her centrerer den sig om Winston (Ian McShanes rolle i filmene) og hotellet The Continental. Vi får her historien om hvordan han overtager hotellet og ender dér, hvor vi første gang stifter bekendtskab med ham i den første film. The Continental er hotspot for tidens hotteste lejemordere. Men denne gang i kassebukser og til funky-toner, men stadig ligeså gode til at håndtere et håndvåben.

I rollen som unge Winston ses Colin Woodell, som nok ikke vil vække stor genkendelse ved mange. Han har primært slået sine folder i mindre TV-serier, herunder The Purge. Mel Gibson indtager rollen som Cormac, der er seriens skurk og nuværende bestyrer af The Continental.

Instruktøren af de fire film, Chad Stahelski, indtager alene rollen som producer på serien.

Premiere og streamingtjeneste

Serien er produceret af Peacock i USA, men vil internationalt blive tilgængelig på Prime Video fra Amazon. Serien vil bestå af tre afsnit og får premiere til september.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.