×
Fremtidens Hjem

Nu kan du bestille Teslas solcelletag til dit hus

Fra i går aftes har det være muligt at forudbestille det nye solcelletag fra Tesla. Det vil sige, reelt kan du, ligesom med Teslas biler, blot lægge et depositum, der så placerer dig i køen af kunder, der får mulighed for at bestille. Den reelle pris kommer selvfølgelig an på, hvad du ender med at bestille, men depositum’et er ens: 6.92o kr. Du kan desværre ikke forvente, at dit nye tag bliver klar til at blive installeret i Danmark før engang næste år – i USA vil man dog kunne begynde at få installeret sit solcelletag ganske snart.

Kommer med eget batteri

Solcelletaget, der basalt set er bygget af individuelle tagsten som hver især er en solcelle, kobles op med en af Teslas Powerwall der er et batteri med kapacitet til at holde husholdningen kørende – også når solen er gået ned. På den måde kan du reelt blive helt selvforsynende.

To forskellige designs ved lancering

Da Elon Musk igår annoncerede, at det nye tag er klar til levering sagde han også, at det desværre kun er de to “flade” udgaver af taget, man vil kunne bestille i første omgang. I løbet af næste år vil det røde tag der ligner tegl blive tilgængeligt – hvilket måske falder mere i de fleste danskeres smag.

Evig garanti

Tesla lover, at deres tagsten er 3 gange mere holdbare end normale tagsten, så de giver en garanti med i købet der enten varer til huset bliver revet ned – eller evigt – “hvad der end kommer først,” som Tesla lidt spøjst formulerer det.

Skulle du have lyst og har du knap 7.000 du kan undvære i depositum, ja så smut forbi Tesla og vælg dit nye tag.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.