×
Gadgets

Det kommende Apple Watch Series 3 har 4G – men måske ikke i Danmark

Apple arbejder ifølge rygterne på det kommende Apple Watch Series 3 – måske endda til lancering allerede sammen med de nye iPhones i september måned. Der har tidligere været rygter om, at uret skulle være koblet til internettet via indbygget sim – så du slipper for at løbe rundt med din telefon på dig hvis du mener at uret er nok, og samtidig at uret skulle få et nyt design. Det første bekræftes nu af en af de allermest pålidelige kilder, KGI’s Ming-Chi Kuo. Han mener dog desværre, at vi godt kan skyde en hvid pind efter den anden del af rygterne, for ifølge ham bliver designet fuldstændigt som de foregående modeller.

Vil ikke virke i Danmark – endnu

Ming-Chi Kuo mener til gengæld, at det nye Apple Watch Series 3 vil få indbygget e-sim – altså i realiteten ikke et simkort, men blot en lille chip, der vil identificere brugeren over for netværket. Indtil videre har det bare ikke været muligt at bruge enheder med e-sim fordi de danske teleudbydere ikke har lanceret tjenesten herhjemme. Grunden har været teleselskabernes bekymring for, at det vil gøre det alt for let at skifte udbyder – et “problem” fordi det gør kunderne troløse og derfor øger konkurrencen, som i forvejen er ganske ekstrem på det danske marked. Indtil videre har selskaberne altså valgt ikke at understøtte e-sim.

17-18 millioner ure

Ming-Chi Kuo forudser, at Apple Watch vil blive solgt i ca. 17-18 millioner eksemplarer i indeværende år – og at 8-9 millioner af dem vil være det nye Series 3. Han regner med, at 35-40% af dem er med 4G. Om man reelt vil kunne ringe fra uret i starten er ikke sikkert, men Ming-Chi Kuo forventer at Apple vil åbne op for muligheden via en senere opdatering.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.