×
Gadgets

Kulttelefonen OnePlus lanceres i ny udgave

Kinesiske OnePlus gør klar til at lancere en lillebror til flagskibet OnePlus 2. Den får navnet OnePlus X og vises frem på et event i London den 29. oktober. Teasere er blevet sendt ud via Google Plus.Tidligere på året udsendt OnePlus flagskibet OnePlus 2 via et virtual reality-event. Det er første gang at firmaet præsenterer et produkt ved et fysisk event.

I modsætning til OnePlus 2, der har en skærm på 5,5 tommer, vil OnePlus X kun have en 5 tommer stor skærm. Sådan siger rygterne i hvert fald. Den vil desuden have 13 megapixel kamera og en noget svagere processor end 2’eren.

OnePlus har effektivt formået at markedsføre sine produkter ved at gøre dem svært tilgængelige. Eksempelvis har det krævet en invitation at få lov til at købe firmaets to første smartphone OnePlus One og OnePlus 2. Kun i en periode på en time den 12. oktober var det muligt at købe telefonen uden invitation. Det har givet mobilerne et eksklusivt strejf og gjort dem til et lille kultfænomen.

Det er uvist om OnePlus X distribueres via invitationer eller om den kommer i fri handel. Men det ved vi med garanti meget mere om den 29. oktober …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.