×
Gadgets

Kuo: iPhone SE2 bliver svært billig

Apple-analytiker mener at vide, at iPhone SE2 kommer i handelen til foråret til en pris, der gør den til et reelt alternativ til de billige kinesere.

Ming-Chi Kuo, der er analytiker med speciale i Apple og rygtesmed extraordinaire, mener at iPhone SE2 er lige i horisonten. Ifølge MacRumours forventer Kuo at efterfølgeren til Apples populære budgetmodel lander i det første kvartal af 2020 – omkring fire år efter den originale udgave udkom.

Kuo forventer at iPhone SE2 vil være udrustet med den samme A13-processor som iPhone 11, 3 gigabyte RAM og lagerplads på enten 64 eller 128 gigabyte. Som med originalen, da den blev lanceret, vil SE2 altså have potent indmad, der ikke adskiller sig voldsomt fra flagskibsmodellerne. Apple skærer i stedet på kameraer og skærmen, mener analytikeren. 

iPhone 5-designet er stadig svært populært, men ifølge rygterne vil iPhone SE2 i stedet være modelleret efter iPhone 8, komplet med tykke rammer om skærmens top og bund. Det underbygges af en artikel som nyhedstjenesten Bloomberg bragte i september måned.

Det betyder også, at Touch ID får et “comeback” i hjemknappen på SE2.

Til gengæld vil prisen være lav. Ifølge Kuo vil den ryge på hylderne til 399 dollars, hvilket svarer til en dansk pris på 3.499 kroner. Det mindste Apple Watch Series 5 sælges til 399 dollars / 3.499 kroner. Til den pris vil iPhone SE2 kunne konkurrere mod billige kinesere og Googles Pixel-telefoner. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.