×
Gadgets

Apple Store lækker 4,7 tommer iPhone SE

Der kommer ikke nogen iPhone 9 eller SE2 – navnet bliver bare iPhone SE. Det har Apple selv afsløret på sin hjemmeside.

To “hovsa’er” fra Apple på 24 timer. Det er vist aldrig set før. Tidligere i dag kunne vi fortælle, at de ved et uheld har bekræftet eksistensen af de mytologiske Apple Tags; nu er de også kommet til at afsløre navnet på den kommende “billig”-model af iPhone, der skal afløse iPhone SE. Den kommer til at hedde … iPhone SE.

Der har ellers været adskillige rygter om at navnet ville blive iPhone 9 for at differentiere den fra den nuværende model, men sådan bliver det altså ikke. Det blev afsløret, da Apple selv havde lagt en Belkin skærmbeskytter i sin butik; der stod, at den passer til både iPhone 7, 8 og SE. Men den nuværende SE er designet som en iPhone 5, så det kan kun være en ny model, der hentydes til.

Opslaget afslørede også at den nye iPhone SE 2020 kommer i tre farver, nemlig sort, hvid og rød. Den vil kunne fås med 64GB, 128GB eller 256GB lagerplads i bugen. Den forventes at være udrustet med en Apple A13-processor, men det er endnu ubekræftet.

Her er opslaget, som en vaks bruger nåede at gemme inden Apple opdagede fejlen:

IPhone SE

Tirsdag kunne vi fortælle rygter om, at netop skærmbeskyttere og covers til den nye iPhone SE var begyndt at blive distribueret til forhandlere – med klare instrukser om, at de først måtte offentliggøres søndag den 5. april. Vi havde derfor forventet at Apple ville præsentere den lille nye inden weekenden, men sådan blev det altså ikke.

Den originale iPhone SE blev lanceret i marts 2016 til priser der startede ved 3.699 kroner (16GB). Det var grundlæggende en iPhone 6S anno 2016 presset ind i iPhone 5’erens design. Den nye iPhone SE 2020 bliver magen til iPhone 8, men med nyere indmad. Der har også været rygter om en 5,5 tommer udgave, men det er der intet nyt om.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.