fbpx

 

 

 

 

Netflix

LEGO laver kolossalt Stranger Things-byggesæt

Nu kan du bygge The Upside Down fra Netflix-serien Stranger Things med et officielt LEGO-sæt bestående af voldsomme 2.287 dele.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er pjattede med LEGO her på redaktionen – og Billundfirmaets seneste sæt lægger ikke just en dæmper på det faktum. Sættet er baseret på Netflix-serien Stranger Things og er fikst designet, så det forestiller både vores verden og The Upside Down på samme tid. Sættet består af overvældende 2.287 dele, inklusive otte minifugurer med de væsentlige karakterer i serien – og naturligvis Demogorgon.

Selve bygningen består af Byer-familiens hus på ”op-siden” og den overnaturlige Upside Down-udgave af huset nedenunder, men spejlet, så man selv kan bestemme hvilken verden, der skal være øverst.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Byer-famillinens hus … og Upside Down-udgaven (klik for større billede).

Færdigsamlet står sættet 32 centimeter højt, 44 centimeter bredt og 21 centimeter dybt. Ikke nogen uanseelig størrelse – det er et sæt der nærmest kræver speciel indretning, så husk at tjekke med samboen inden du investerer. Lego 75810 The Upside Down bliver sendt ud i butikkerne den 1. juni til en pris på 1.799 kroner. Så er der en rimelig chance for at nå at bygge det, inden tredje og sidste sæson af Stranger Things ruller over skærmen den 4. juli.

Herunder en række detaljebilleder fra sættet, der naturligvis inkluderer en del af de væsentligste props; såsom slangebøssen, walkie-talkier, kaffekoppen og Elevens vaffel …

Back to top button