×
Legetøj

LEGO Wall-E

LEGO har på alle måder ramt plet med Wall-E

Der hører en sjov baggrundshistorie med til LEGOs nye Wall-E byggesæt. Det er nemlig Pixar-animatoren Angus MacLane, der står bag sættet – og han var med på det hold af animatorer, der lavede filmen om Wall-E tilbage i 2008. Så kan det da nærmest ikke blive mere autentisk. Sættet her kom til verden som en del af LEGOs Ideas-program, hvor LEGO-byggere kan indsende forslag til byggesæt, som andre brugere kan stemme på. Wall-E fik voldsomme 10.000 stemmer og et par måneder senere var sættet en realitet.

Luksus for farmand

At der er tale om et luksussæt står klart allerede, når man har æsken i hånden. Den er lavet af solid pap, der kan genlukkes. Det skinner igennem, at det er en æske, der skal gemmes. I æsken finder man ni poser med i alt 677 klodser og en heftig 127-siders samlemanual med limet ryg. I bogen er der endda en lille baggrundshistorie om designeren. Der er ikke nogen billig klistermærkeløsning med i sættet: De klodser, der har skrift (Wall, -E og en solcelle, red.) er fortrykte. Jo, det er kræs.

Det tog undertegnede omkring fire timer at samle Wall-E. Ikke fordi det var voldsomt avanceret – manualen er ganske udførlig – men fordi de ni poser ikke er nummererede, som det ellers er kutymen i større LEGO-sæt. Det resulterer i at samtlige poser skal åbnes på en gang – og specielt i starten tager det lang tid at finde de specifikke klodser, der skal bruges til hvert trin. Nogle vil måske kalde det en charme – det vil trods alt være bittert, hvis oplevelsen er overstået på en halv time. Døm selv. Nu er du i hvert fald advaret.

Imponerende detaljegrad

Detaljegraden er imponerende. Ikke alene har Wall-E adskillige funktioner; maven kan åbnes, bæltedrevene virker, arme og ”hænder” kan bevæges og hovedet kan drejes 360 grader. Nej, øjnenes vinkel kan også indstilles – og apropos øjnene, så er de ramt rigtig godt. Figuren har virkelig sjæl. Læg dertil at LEGO også har husket det lille insekt som Wall-E holder som husdyr. Det er en skøn detalje. LEGO har aldrig været billigt, men 449 kroner er absolut en anstændig pris for så luksuriøs et sæt. Kan du lide LEGO, kan vi på det varmeste anbefale Wall-E.

LEGO Wall-E

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

449 kr.

Lækkert detaljeret LEGO-sæt til en meget fair pris, men poserne mangler numre.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.