GamingTophistorie

LG præsenterer 48″ 4K 120 Hz OLED gaming skærm

LG har løftet sløret for UltraGear 48GQ900, en 48″ 4K OLED gaming skærm med 1ms responstid, samt 120 Hz opdateringsfrekvens.

Den nye UltraGear-skærm fra LG er stor og på størrelse med en fladskærm. Den koreanske tech-gigant har allerede 48″ OLED TV i kataloget, men denne UltraGear variant fokuserer 100% på gaming.

UltraGear 48GQ900 har en et 4K OLED-panel med op til 120Hz. Derudover byder den også på 1 ms responstid og 98,5 % dækning af DCI P3-farverummet.

Modsat LG’s OLED fjernsyn har skærmen her blandt andet også AGLR (anti glare low reflection), som sørger for mindre genskin/refleksion på skærmen. Understøttelse af VRR (variable refresh rate) er også til stede, der blandt andet fungerer med PC og Xbox Series X|S.

Skærmen har desuden indbyggede højtalere og RGB-lys på bagsiden. Den forbindes via. HDMI 2.1 eller DisplayPort (ubekræftet version).

For- og bagside på LG UltraGear 48GQ900

Pris og lancering

LG har indtil videre ikke udmeldt noget vedrørende prisen, men man skal nok ikke forvente at den bliver billig.

LG UltraGear 48GQ900 lanceres engang i anden halvdel af 2022.

LG klar med billigere alternativer

Såfremt en 48″ skærm lige er en lidt for stor omgang til dit skrivebord (og pengepungen), er LG er også klar med et par mindre og billigere skærme: UltraGear 27GQ50F-B (27″) og 24GQ50F-B (23,8″). Specifikationerne kan selvfølgelig ikke hamle op med storebrorens opløsning samt OLED-panel.
Her får du et Full HD VA-panel, der understøtter op til en 165 Hz, samt AMD FreeSync Premium og 1ms Motion Blur Reduction.

De to skærme skulle allerede lande denne måned, dog er priserne ikke oplyst.

LG UltraGear 24GQ50F-B


Læs også: Rygte: Sony PlayStation VR2 headset udskudt til 2023

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.