×
Disney+StreamingTophistorie

Loki vender tilbage til oktober

Gavtyven Loki vender tilbage til Disney+ i en ny sæson den 6. oktober. Se den første trailer her.

Tom Hiddleston vender tilbage til skærmen som Loki, når anden sæson af Mervel-serien får premiere den 6. oktober. Disney+ har frigivet den første trailer, der kan ses ovenfor.

Efter den katastrofale Secret Invasion med Samuel L. Jackson kan vi håbe, at fan-favoritten Loki kan få pulsen på Marvel-universet igang igen.

I den nye sæson er Loki nødsaget til at slå sig sammen med Sylvie (Sophia Di Martino) for at advare universet om Kangs tilstedeværelse og forhindre ham i at overtage multiverset. Han får hjælp fra Mobius M. Mobius (Owen Wilson) og andre medlemmer af Time Variance Authority (TVA).

Traileren tegner også et andet problem for gavtyven. Han trækkes tilsyneladende konstant gemmen tiden. Hvis han skal stoppe Kang, skal han finde en måde at stabilisere sig selv, før han bliver taget til et tidspunkt og et sted, der ikke tillader ham at komme tilbage til TVA længere.

Eric Martin fungerer som hovedforfatter og Justin Benson og Aaron Moorhead leder instruktørteamet. Ligesom i første sæson fra 2021 er der seks episoder.

Hvis du, mod alle odds, endnu ikke har set den første sæson, er alle seks afsnit tilgængelige på Disney+.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link – så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+ med Star

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.