×
GadgetsTophistorie

Magsafe-powerbank aktiverer omvendt trådløs opladning på iPhone 12

Apples nye MagSafe Power Bank kan ikke bare give iPhone længere liv, den kan åbenbart også oplades trådløst fra en iPhone.

Der har længe gået rygter om, at iPhone 12’erne i virkeligheden har mulighed for omvendt trådløs opladning, men at funktionen ikke er slået til. Apples nye MagSafe Battery Pack, der blev lanceret i går, lader til at bekræfte de rygter, skriver 9to5Mac.

Den nye powerbank er den seneste i rækken af MagSafe-tilbehør til iPhone 12-serien. Det er ikke første gang Apple lancerer en batteri-krøkke til iPhone, tværtimod, men den “plejer” at være integreret i et cover. Denne gang klistres den fast bag på telefonen ved hjælp af MagSafe-systemet, der består af magneter og NFC-chip.

Og netop NFC-chippen i MagSafe Battery Pack lader til at have en overraskende effekt på iPhone. I modsætning til mange andre telefoner på markedet, har iPhone ikke omvendt trådløs opladning. I hvert fald ikke officielt. Men ifølge Apples dokumentation kan iPhone rent faktisk oplade den nye powerank trådløst, når den er sat fast på telefonen. De skriver følgende:

“Hvis både din iPhone og MagSafe Battery Pack har brug for opladning, kan de oplades samtidig. Sæt MagSafe Battery Pack fast på din iPhone og tilslut derefter MagSafe Battery Pack til en oplader (…) Du kan også oplade begge hvis du fastgør din MagSafe Battery Pack til din iPhone og derefter tilslutter din iPhone til en oplader“.

Det lyder grangiveligt som om, batteripakken får strøm fra iPhone, men endnu er det nye tilbehør så nyt, at funktionen ikke er blevet bekræftet af brugere.

I vanlig Apple-stil fortæller de ikke hvor meget juice, der er på batteripakken, men den lille tekst bag på enheden afslører, at der er tale om 1.460 mAh; altså mindre end der er i batterierne i iPhone 12-modellerne. 9to5Mac spekulerer i, at der er strøm nok til at oplade en iPhone 12 mini fuldstændig, mens iPhone 12, 12 Pro og 12 Pro Max ‘kun’ får en delvis opladning.

MagSafe Battery Pack koster i øvrigt 849 kroner og kan bestilles via Apples hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.