GadgetsTophistorie

Nyt MagSafe iPhone 12-tilbehør fra Belkin

Nu begynder der at komme MagSafe tilbehør fra tredjepart. Belkin er klar med magnetiske iPhone 12-holdere og -opladere til hjemmet og bilen.

Fredag blev det muligt at forudbestille de to sidste iPhone 12 modeller, nemlig iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 mini. Samtidig blev Belkin klar med det første af deres lovede MagSafe-tilbehør, i form af en magnetisk holder til bilen. Snart kommer også en 3-i-1 opladerstand til at bruge indendøre.

Belkin Magnetic Car Vent Mount Pro, som den hedder, blev sat til salg på Apples hjemmeside samtidig med at blev åbnet for forudbestiller af telefonerne. Den lille dims, med det lange navn, sættes fast i et af bilens blæsergitre (luftdysen) og holder telefonen fast via magneter. Selv om MagSafe ikke just er nogen kraftig magnet, skulle man kunne dreje telefonen fra portræt- til landskabs-modus uden problemer.

Ærgerligt nok har bilholderen ikke indbygget trådløs opladning – det ville ellers være oplagt. I stedet har Belkin lavet mulighed for at sno kablet omkring holderen. Noget de med flotte ord kalder for “praktisk kabelstyring”. Til gengæld er prisen relativt lav. Holderen kan købes for 299 kroner.

MagSafe
Belkins MagSage-holder til bilen.

3-i-1 oplader til natbordet

Belkin har også meddelt, at de laver en MagSafe 3-i-1 trådløs oplader, der kan håndtere opladning af både iPhone 12, Apple Watch og AirPods samtidig. Belkin Boost Charge Pro hedder den og den vil kunne fås i både sort og hvid, når den er klar. Den oplader telefonen med op til 15 W, hvilket er standarden for MagSafe. Den leverer samtidig 5 W til både Apple Watch og AirPods.

MagSafe
Oplader både iPhone, Apple Watch og AirPods.

Belkin lover, at magneten er stærk nok til at kunne holde telefonen, hvad enten den placeres i portræt- eller landskabsmodus – og at den i øvrigt kan håndtere MagSafe-cases med en tykkelse på op til 3 millimeter. Mens både telefon og ur “svæver”, skal hovedtelefonerne oplades på basen. Et lille LED-lys fortæller, om æsken ligger rigtig.

Mens bilholderen allerede er sat til salg, er det endnu uvist hvornår Belkin er klar med Belkin Boost Charge Pro, men du kan læse mere om opladeren hos Belkin. Prisen bliver 149 dollars, så et gæt er, at den lander på 1.299 danske kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.