×
Teknologi

Mand elektrificeret efter af have opladt sin iPhone… I badekarret

En mand ved navn Richard Bull har mødt sit endeligt på det, man måske kunne kalde et selvforskyldt uheld. Han havde trukket en forlængerledning ud på badeværelset, hvor han så ville oplade sin telefon – formentlig mens han underholdt sig med den i badekarret. Det skulle vise sig at være rigtigt dumt, for undervejs i processen har manden tabt telefon – og lader – i karret, hvorved han er blevet elektrificeret.

Telefoner er lige så farlige som hårtørrere

Det var Bulls kone, der fandt sin mand i karret – død og med alvorlige forbrændinger over hele kroppen. Politiet, der ankom til stedet efterfølgende, kunne konstatere, at manden havde været mere end almindeligt uforsigtig:
“Så vidt vi kan bedømme, har han simpelthen haft opladeren liggende på brystet – og på et tidspunkt er den kommet i kontakt med vandet – og hvilket har dræbt ham,” siger Craig Pattinson fra Londons politi.

Lægen der obducerede liget advarer også imod at lade telefonen i nærheden af vand – og mener i øvrigt, at producenterne af telefoner også burde advare imod at oplade telefonen i badeværelset.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.