×
GadgetsTophistorie

Mars 3 Air er en bærbar projektor med Google TV

Anker har netop lanceret en ny bærbar projektor, der har indbygget Google TV og kan indstille sig selv på få sekunder.

Drømmer du om at se film, serier eller sport på terassen eller blot udnytte en tom væg indenfor, så kan Mars 3 Air være løsningen. Den bærbare projektor fra Anker er netop lanceret.

Projektoren er batteridrevet og indeholder også en højtaler – du skal derfor blot finde et sted at smide billedet op.

Eftersom Mars 3 Air formentlig vil blive brugt i situationer, der ikke nødvendigvis er ideelle, så har Anker udstyret den med det de kalder IEA 3.0 (Intelligent Environment Adaption). Det betyder at projektoren selv på få sekunder automatisk indstiller skærmstørrelsen, keystone, autofokus og undgår forhindringer, der måtte stå i vejen.

Styresystemet er Google TV. Derfor får man også adgang til praktisk talt enhver tænkelig streamingtjeneste. Samtidig med at det er muligt at chromecaste fra sin telefon. Med den medfølgende fjernbetjening kan man benytte Google Assistant. Præcis som man kender det fra Chromecast med Google TV.

Du kan nyde film på op til 2,5 times varighed før batteriet igen skal oplades. Hvilket varer tre timer. Projektoren klarer skærmstørrelse op til 150 tommer. Du kan tilkoble udstyr via USB og HDMI.

Se specifikationerne her

Pris og tilgængelighed

Du kan bestille Mars 3 Air hos producenten. Prisen er 600 euro eller knap 4.500 kroner. Der er 750 kroner i rabat at hente, hvis man bestiller inden 28. november.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.