×
Gadgets

Marshall lancerer rock’n’roll musiktelefon

iNPUT er i London til lanceringen af lidt af et særsyn; en høretelefonproducent, der lancerer en telefon. Ofte ser man det modsatte – at mobilproducenter lancerer deres egne høretelefoner. Men i dette tilfælde er det altså Marshall, der er kendt for deres high-end højttalere og høretelefoner, der lancerer en mobiltelefon: Marshall London.

Android with a squeeze of music

Mashall har lavet en telefon, der tydeligvis har musik som fokus. Designet skriger af Marshall, med den nubrede bagside, stereohøjttalere og to jackudgange, så man kan slutte to telefoner til – i øvrigt med mulighed for forskellige lydstyrker. Den læser naturligvis højtopløselige musikfiler. Den har også Bluetooth APTX, der giver en væsentlig bedre lydkvalitet. Marshall lover også, at stereomikrofonen er bedre end stort set alt, hvad der tidligere er set på smartphones.

Sidst, men ikke mindst, er der et par høretelefoner med, Marshall lover er væsentlig bedre end de høretelefoner, der normalt følger med.

4,7” skærm og standardspecs

Der er ikke meget spændende over Marshall Londons specifikationer; den har en 4,7” skærm i HD opløsning (1280×720), 16GB hukommelse, SD kortlæser og et 8MP kamera, samt Android 5.02. Men, som Marshall sagde til præsentationen, “we dont give a fuck about specs!”

Med et 2500mAph batteri forventer vi i øvrigt ikke, at batterilevetiden er meget mere end gennemsnitlig – til gengæld kan batteriet skiftes ud, så man kan evt. have et ekstra med i lommen, noget som andre producenter ellers er ved at droppe til fordel for tyndere telefoner.

Kan det blive en succes?

Marshall har en hel del fans rundt omkring i verden, der formentlig vil være interesseret i deres nye telefon, men de springer i et basin, hvor de meget store fisk allerede svømmer rundt. Men Marshall har lavet en telefon, der skriger rock’n’roll, og måske er det netop det, der skal til for at få opmærksomheden i dag. I hvert fald sluttede Marshall af med at sige, at de vil “fuck the big ones up the arse”. Vi lader være med at oversætte den sætning, men vi glæder os til at få lov at teste telefonen og se, om det er tilfældet.

Marshall London vil i Danmark blive solgt hos Telia – prisen forventer vi bliver omkring 4.500 kr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.