×
Guides

Messenger har skjult Dark Mode – sådan aktiveres den

Den skjulte Dark Mode i Messenger kan aktiveres ved at sende en emoji. Her kan du se, hvordan du gør.

Af en eller anden grund er Dark Mode – på dansk nattilstand – blevet det nye … sort. Det var en af de store nye funktioner i macOS Mojave-opdateringen og Facebook roder også med Dark Mode i deres Messenger-app. Ja, den ligger faktisk allerede i app’en, men tilstanden skal aktiveres ved hjælp af en emoji, og det fungerer både på iPhone og android-telefoner. 

Sådan aktiverer du funktionen.

  • Åben Facebook Messenger på din telefon.
  • Send en halvmåne-emoji til en af dine kontakter.
  • Tryk gentagende gange på emojien til du aktiverer animationen, som ses herunder.

  • Når animationen er afviklet, får du besked om, at du har låst op for Nattilstand, der herefter kan aktiveres ved at gå ind i Indstillinger. Tryk på Try it in Settings.

Nattilstanden blev lovet af Facebook på deres udviklerkonference sidste år og bliver sandsynligvis rullet ud i en opdatering af app’en i løbet af det næste stykke tid. Men indtil da kan du altså lege med den her …

Funktionen blev i første omgang opdaget af websitet AndroidPolice.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.