Gadgets

Facebook trimmer Messenger med ny opdatering

Messenger 4 har fået en ordentlig overhaling på brugerfladen, så den er mere simpel. Opdateringen rulles ud over de næste uger.

Facebook har meddelt, at Messenger får en overhaling der skal gøre brugerfladen mere overskuelig og rydde ud i det rod, der har plaget app’en i længere tid. Stan Chudnovsky, der er vicedirektør for Messenger, beskriver Messenger 4 som en “ny, simplere” udgave af app’en. Det, der tidligere var otte-ni faner barberes ned til tre.

Messenger var oprindelig en integreret del af Facebook. Siden Messenger blev lanceret som en selvstændig app, er den bare vokset og vokset. Ud over chat tilbyder den også spil, bot-integration, videoopkald, Historier og meget, meget mere – og det er efterhånden blevet svært at grave sig ned til ældre beskeder.

I den nye Messenger 4 er alle samtaler placeret under sin egen fane. En anden fane er dedikeret til “People” og byder på både Historier og en liste over aktive venner. Den tredje fane er “Discover” og er i bund og grund en losseplads for alt det andet; deriblandt spil og bot-integrationer.

Chudnovsky fortæller, at der er flere forbedringer på vej, deriblandt en, i tiden så moderne, “dark mode”. Disse yderligere forbedringer bliver også en del af Messenger 4, men rulles ud løbende på et senere tidspunkt. Den nye Messenger bliver tilgængelig for alle i løbet af de næste uger. Se også Facebooks video ovenfor, hvor de viser de nye forbedringer i Messenger.

Kilde
Facebook
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.