×
Gadgets

Minikamera kan druknes og tæskes

Siden 2007 har GoPro-kameraerne beholdt deres ikoniske udseende, selv om de er blevet bedre og bedre. Men det ændrer sig nu. GoPro har netop lanceret Hero4 Session, der kan tåle både vand og stød uden at det behøver at blive pakket ind i en ekstra overfrakke. Desuden er kameraet markant mindre end de øvrige modeller.

Kuben er bare 2,5 centimer på hver led og er dermed det mindre GoPro-kamera nogensinde. Men størrelsen koster; kameraet kan ikke optage i 4K-opløsning, ligesom som Hero4 Black Edition-flagskibet (læs vores anmeldelse her). Batteriet kan heller ikke skiftes ud.

Til gengæld har GoPro udstyret Session med sit nye mikrofonsystem, der angiveligt skulle fungere lige som det menneskelige øre. En membran dræner vand, der er fanget på mikrofonerne, på bare få sekunder. Det betyder at kameraet kan levere optimale lydoptagelser få øjeblikke efter det kommer op af vandet. Der er også en bagudvendt mikrofon, som kameraet automatisk bruger, hvis det opfanger vindstøj fra den forreste mikrofon.

gopro-hero4-session

Dertil er Session udrustet med en lille LCD-skærm, der viser de væsentligste indstillinger. I modsætning til andre GoPro-modeller er skærmen placeret oven på kameraet – og det er vi tilfredse med her på redaktionen. Det var en gevaldigt bøvl at skulle se på en skærm placeret ved siden af linsen.

Eneste problem med GoPro Session er, at det er en dyr fætter. Kameraet koster 3.299 kroner – det samme som GoPro Hero4 Silver Edition, der lader til at være et noget bedre kamera.

GoPro Session er i butikkerne nu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.