×
Gadgets

Google og GoPro laver Virtual Reality-platform

UFO’en ovenfor er i virkeligheden et 360-graders kamera, bestående at 16 GoPro-kameraer. Det er fremstillet af GoPro i samarbejde med Google til sidstnævntes nye Virtual Reality-platform Google Jump, der skal integreres i Youtube.

Det runde monstrum kan synkronisere de 16 kameraer, så du kun skal aktivere dem på én knap. Batterilevetiden – der normalt er på en times penge på et GoPro-kamera – er øget “væsentligt” (ingen specifikke tal), så man ike løber tør midt i optagelserne. Når optagelserne er overstået, kan man køre resultatet gennem Google Jump softwaren, der gør det klar til at blive delt på Youtube, så alle med et 3D-headset får mulighed for at se det.

Google forventer at gøre 360-grader-kameraet tilgængelig for udvalgte Youtube-brugere i løbet af juli måned, men senere på året bliver det muligt for alle os andre at få fingrene i det. Der er naturligvis ingen prislap på banditten, men forvent at den rydder opsparingen. 16 GoPro kameraer alene fås ikke for under 16.000 kroner – og det er den mindste udgave af kameraet.

Herunder kan du lege lidt med nogle optagelser fra kameraet:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.