×
Gaming

Mød kæmpeedderkoppen Shelob i Shadow of War

Der var også et par spil på San Diego Comic Con – blandt andet så viste EA en ny trailer fra det kommende Middle Earth: Shadow of War, der introducer Shelob som en potentielt allieret.

Shelob fra Ringenes Herre

Kan man sin Tolkien eller bare huske den første del af Jacksons Ringenes Herre-trilogi, så husker man Shelob som en meget stor og meget ubehagelig edderkop. Men i bogen får vi faktisk at vide, at Shelob er en slags ond ånd i edderkoppeform.

I spillet Shadow of War kan hun så også tage menneskeform og hjælper spillets hovedperson med en række visioner. Eller hjælper og hjælper – hovedpersonen Talion har en anden hjælper i ringånden Celebrimbor, der absolut ikke stoler på Shelob. Se selv i traileren.

Fortsættelse til Shadow of Mordor

Shadow of War er afløseren til Middle Earth: Shadow of Mordor og bygger videre på dette spils helt unikke systemer, hvor man i stedet for at følge en fastlagt historie får en række fjender, der både husker og bærer nag og ændrer sig fra spil til spil.

Spillet er et open world-spil med et dybt kampsystem, hvor man skal erobre Tolkiens Middle Earth. Du spiller Talion, som du kan udvikle som karakter i løbet af spillet, der har en elver-ånd boende i sig, der giver en række specielle evner.

Nemesis-systemet er forbedret

Spillet generere en række fjender og missioner og er bygget op med det særlige Nemesis-system, hvor overlevende fjender udvikler et særligt had til din karakter, mens de arbejder sig op igennem fjendens rækker, hvor du så møder dem igen i mere udfordrende kampe.

Grundlæggende skulle spillet tage alle de gode aspekter fra forgængeren, der var et overraskende godt spil, og udvide forbedre dem samtidig med at der er kommet nye områder og muligheder til. Blandt andet kan du i højere grad bruge dine omgivelser taktisk og du kan overbevise visse af de magtfulde orker om at slutte sig til dig i stedet.

Middle Earth: Shadow of War udkommer 10. Oktober til pc, Xbox One og PlayStation 4.

Se traileren her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.