×
GadgetsTophistorie

Music Frame fra Samsung er en højtaler i forklædning

Samsung er klar med Music Frame, der på afstand ligner en klassisk billedramme, men rummer seks højtalerenheder.

Samsung har netop sat dansk pris på Music Frame, der blev præsenteret på CES-messen tidligere i år. Produktet er til de, som gerne vil fylde hjemmet med musik, men ikke orker de klassiske højtalere.

Music Frame ligner en klassisk billedramme, men bagpå gemmer sig højtalere, der kan spille musik eller endda indgå i et surround sound-setup. Der er også understøttelse af Dolby Atmos, der leverer omsluttende lyd fra musik og film.

Med et TV eller soundbar, der understøtter Q Symphony, så kan Music Frame og de øvrige højtalere bidrage fælles til lydoplevelsen. Derudover er enheden spækket med teknologier, som tilpasser sig det rum den er placeret i, ligesom hver enkelt scene i din film og serie analyseres for bedst mulige lyd.

På tilslutningssiden kan du gøre brug af Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect og AirPlay. Har du en Samsung-telefon af nyere dato, så kan du blot let berøre kanten aframmen og overføre lyden fra telefonen.

Rammen leveres i sort, men der en hvid variant på vej, så den vil passe ind i indretningen. Selve billedet i rammen er helt analogt og rummer et billede på 18,1×18,1cm.

Music Frame måler 35 cm x 36 cm og er 14 cm dyb. Enheden indeholder i alt seks højtalerenheder.

Pris og tilgængelighed

Music Frame er tilgængelig fra i dag på Samsungs hjemmeside. Prisen er 3.699,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.