×
TeknologiTophistorie

Musikvideoer på vej til Spotify app’en

Spotify arbejder angiveligt på at tilføje musikvideoer til ’Afspiller Nu’-skærmen i app’en. Det afslører kode i den seneste udgave.

Spotify bakser med muligheden for at tilføje musikvideoer til ’Afpiller Nu’-skærmen i deres app. Det afslører kodestumper, der er fundet i den seneste udgave af app’en. Den mulige funktion. Er blevet fundet af tech-bloggeren Jane Wong, der har tweetet om sine fund.

Spotify har udvidet Afspiller Nu-skærmen med flere grafiske elementer den seneste tid; ud over det obligatoriske pladecover er der, på flere numre, også mulighed for at vælge Canvas der afspiller en lille videostump i loop. I den nyfundne kode er der også en Video-fane.

På et skærmbillede fra app’en skriver Spotify, at de stadig undersøger, hvad der skal ske på Video-fanen, men musikvideoer virker som det oplagte valg. DigitalTrends spekulerer i at videoerne hentes fra Youtube på trods af, at Youtube er en direkte konkurrent. Mediet har også bedt Spotify om en kommentar, men har endnu ikke hørt fra musiktjenesten.

Spotify har tidligere forsøgt sig med videoer. Under titlen Spotify Shows var der indhold fra The Daily Show og SportsCenter. Det blev dog droppet og da der endnu ikke er officielle skrivelser om den nye Video-fane, kan den lide samme skæbne.

Musiktjenesten fjernede for nyligt 10.000-numres grænsen, så brugere kan hente lige så mange musiknumre, som de lyster, ned i det lokale bibliotek på telefonen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.