×
Gadgets

MWC2017: Huawei P10 – klar til april

Huawei har her til eftermiddag lanceret endnu en mobil i deres efterhånden ganske store sortiment: Huawei P10. Telefonen er, på alle måder, en videreudvikling af deres P-serie, og der er egentlig ikke så meget overraskende; otte kerner, plads til MicroSD, 5,2″ skærm, 4GB hukommelse og 32 eller 64GB brugerhukommelse. Så på den front er der faktisk ikke meget nyt under solen.

Kameraet på forsiden er nu også bygget af Leica, hvilket Huawei naturligvis også er ganske selvtilfredse med – og hævder burde give bedre selfies.

Kamera med forbedringer

Ligesom forrige telefon i serien, P9, har Leica været inde over udviklingen af kameraet – eller rettere, kameraerne, som det nærmest efterhånden er standard. Det ene kamera er 20 megapixel i sort/hvid, det andet er 12 megapixel i farver. Kameraet skulle være i stand til at lave gode makro skud. Den efterhånden obligatoriske bokeh effekt, der giver en sløret baggrund bag motivet, er naturligvis også til stede i P10’s Laica kamera.

Alt det andet

Som sædvanlig, fristes vi til at skrive, er P10 udstyret med USB C. Noget, der til gengæld ikke er helt standard er, at P10 er den første 4,5G telefon. Derudover har telefonen hele fire antenner i stedet for to, hvilket burde give bedre dækning. Huawei hævder, at P10 vil falde ud under halvt så mange gange som deres ynglingssammenligningsoffer iPhone 7 når man er i dårlig dækning.

Pris, farver og tilgængelighed

P10 kommer i Danmark i farverne sort, sølv, guld og blå.

P10 kommer til salg i Danmark 31. marts, men kan forudbestilles fra d. 10. marts. Prisen bliver 4.499 kr., og stort set alle operatører og forhandlere vil føre P10.

Størrelse Højde: 145.3 mm; Width: 69.3 mm;

Tykkelse: 6.98 mm

Vægt 145 g
Farver Ceramic White, Dazzling Blue, Dazzling Gold, Prestige Gold, Graphite Black, Mystic Silver, Rose Gold, Greenery
Kvaliteter High Gloss, Hyper Diamond-Cut, Sandblast
Skærm 5.1” FHD, 2.5D glas, Corning Gorilla Glas 5
CPU Kirin 960  (64-bit),

Octa-core (4 x 2.4 GHz A73+ 4 x 1.8 GHz A53)

GPU Mali-G71 MP8
Styresystem AndroidTM 7.0
Emotion UI EMUI 5.1
Hukommelse 64GB storage, 4GB RAM
NFC NFC supported
Kamera Front: 8MP, F/1.9
Bagside: Leica Dual-Camera 2.0

20MP Sort/hvid & 12MP RGB, SUMMARIT-H F/2.2, OIS

Batteri 3,200 mAh (typical) med HUAWEI SuperCharge
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.