ElbilerTeknologiTophistorie

Mystisk ny funktion fundet i Android Auto

En bruger har fundet en mystisk Cast app i den kommende version af Android Auto.

Google arbejder på en større opdatering af Android Auto brugerfladen. Opdateringen går under navnet Coolwalk og ud over en dramatisk opdatering af hele betjeningen, ser det også ud til at Google vil gøre det nemmere at spejle telefonens indhold på bilens skærm.

En Reddit-bruger har leget med Android Auto 7.3 betaen og har formået at aktivere en “Cast”-app, der er bygget ind i Auto-app’en. Det er blandt andet lykkedes at caste kameraets brugergrænseflade til bilens skærm. Men også Youtube og endda Xbox Remote Play.

Andre brugere fortæller dog, at copyright-beskyttet indhold fra eksempelvis Netflix ikke kan castes via den nye app.

Præcis hvad Google har til hensigt med Cast-app’en vides ikke. Eller om den overhovedet overlever beta-fasen. Men en velfungerende casting-funktion vil kunne udvide mulighederne for ny funktionalitet væsentligt.

Ligner Apple CarPlay

Som det også ses på billederne ovenfor, er selve brugerfladen på den kommende Android Auto ændret dramatisk. Den understøtter nu “widgets”, så indhold fra flere apps kan vises på samme tid – eksempelvis musik fra Spotify og navigation via Google Maps. Uden at overdrive kan man vist sige, at Google her har lader sig inspirere ret kraftigt af Apple CarPlay.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.