fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Nest kommer til Danmark

Googles “lille” startup, Nest, der laver intelligente løsninger til hjemmet, kommer nu til Danmark – i hvert fald nogle stykker af dem. I første omgang er det tre forskellige kameraer og en intelligent brand/gasalarm der bliver lanceret her i landet. Det mest interessante overvågningskamera er Nest Cam IQ, der er et sikkerhedskamera der ikke bare kan opdage bevægelse – men også skelne imellem mennesker, dyr og forskellige objekter. Opløsningen er 4K, så man vil kunne se stort set alt, hvad der foregår og zoome ind på ting af interesse.

Intelligent brandalarm

Nest Protect er også ganske interessant for husejere – især dem, der har et større hjem. Røg- og gasalarmen er på wifi og er derfor i kontakt med resten af Protect’erne i huset. Dermed lyder alarmen – som i øvrigt slet ikke er en alarm, men en behagelig kvindestemme – over hele huset på samme tid. Og naturligvis også på den tilknyttede smartphone. Protect fås både i en version der kan kobles på fast strøm og en udgave med batteri.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Termostaterne må vente

Nest blev oprindelig kendt for deres termostater, der ifølge virksomheden selv har sparet kunderne for ca. 14 milliarder kWh. Desværre kommer netop termostaterne ikke til Danmark. Ifølge Nest selv fordi systemet ikke er brugtbart med det typiske danske varmesystem, der består af separate radiatorer i hvert rum.

Produkterne kan købes hos Elgiganten og DONG, samt autoriserede installatører.

Protect er en røg- og gas alarm. Den koster 1.099 kr. (Vejl.)

Cam IQer et sikkerhedskamera, der kan skelne imellem forskellige objekter, mennesker og dyr. Det koster 2.899 kr. (Vejl.)

Cam Indoor er et indendørs sikkerhedskamera, der kan sende advarsler til din mobil hvis der er bevægelse i rummet. Det koster 1.649 kr. (Vejl.)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cam Outdoor er et udendørs sikkerhedskamera der skal sluttes til strømstikket, og derved altid holder øje med din grund.

Nest Aware er et abonnement, der giver dig mulighed for at modtage advarsler på din telefon om personer i dit hjem. Det koster 80 kr. pr. måned.

Back to top button