×
Streaming

Netflix – nu med Dolby Atmos

Den originalproducerede film af Bong Jo Hoo (Snowpiercer) Okja, der netop har haft verdenspremiere på Netflix er ikke kun interessant, fordi den har fået gode anmeldelser. Den er også værd at bide mærke i af tekniske grunde.
Det bliver nemlig den første streaming-film, der bliver tilgængelig i Dolbys Atmos formatet, der er noget nær det ultimative inden for biograflyd lige nu.

Ud over Okja, der havde premiere 28. juni kommer der fire film mere med Atmos-lyd fra Netflix: BLAME! (28. juli), BLAME! (28. juli), Death Note (25. august), Bright (december) og Wheelman (en gang i 2017).

Sjældent setup

Det er dog de færreste, der har et fuldt Atmos-setup, der også forudsætter højttalere i loftet, men Atmos-mikset bliver nedskaleret og skulle også betyde suveræn lyd i et mere almindeligt 5.1-setup som mange har. Flere af disse titler bliver også tilgængelige i 4K og HDR. En anden lille hage er, at ingen af de eksisterende Netflix-platforme kan håndtere Atmos-lyd. Der findes Blu-ray-afspillere, der kan, men kun fra Dolby Atmos Blu-ray-skiver. Vil du nyde Netflix’ Atmos-indhold, så skal du indtil videre forudbestille den kommende Xbox One X eller eventuelt købe LG’s nyeste OLED tv, som vi har anmeldt her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.