×
NetflixStreaming

Netflix’ næste bliver en buddy cop-film mellem Will Smith og en … ork.

Hatten af for Netflix’ vilje til at skyde med spredhagl og komme godt rundt i genrerne. Samme studie der lavede det historiske drama The Crown, viderførte Degrassi High og gjorde Marvels superhelte til voksenunderholdning, lægger nu navn og netværk til et politidrama, der udspiller sig i Los Angeles (eller noget der ligner) i en alternativ virkelighed, hvor trolde, elvere og orker er en del af dagligdagen.

End of Watch møder Alien Nation

Hovedrollen bliver spillet af Will Smith, der er politimanden Scott Ward, der bliver partner med styrkens første orl-betjent Nick Jakoby (Joel Edgerton). Den korte trailer introducerer verden og konceptet i et alvorligt toneleje sat til tonerne af This Land Is Your Land, der leder tankerne hen på et mix mellem End of Watch og Alien Nation, men om det hele skal tages så alvorligt, som teaseren antyder, vil tiden vise. Det er i hvert tilfælde svært, når en ork med en pumpgun afløses af Will Smith med et sværd.

Nørd-forfatter med gode genregener

Filmen er skrevet af übernørd Max Landis (American Ultra, Victor Frankenstein, Dirk Gently’s Holistic Detective Agency), der i hvert tilfælde har udvist stor forståelse for genren selvom ingen af hans forsøg siden gennembruddet Chronicle har fået hel samme positive modtagelse. Max Landis er søn af John Landis (Blues Brothers, Trading Places) og arbejder også på en genindspilning af sin fars genreklassiker An American Werewolf in London. Bright er instrueret af David Ayer, der senest stod bag den ikke så heldige Suicide Squad, der også havde Smith i en hovedrolle.

Bright får premiere på Netflix i december.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.