×
Streaming

Nicolas Winding Refn skal lave tv-serie for Amazon

Ifølge filmtidsskriftet Variety har Amazon hyret danske Nicolas Winding Refn til at skrive og instruere en serie på 10-afsnit. Serien kommer til at hedde Too Old To Die Young og handler om forskellige karakterers eksistentielle rejse fra mordere til samuraier i Los Angeles (skriver det amerikanske tidsskrift). Variety skriver også, at serien kommer til at have en stil, der minder om Pusher-trilogien.

Refn skal instruere serien og skriver den sammen med Ed Brubaker. Brubaker har en fortid som tegneserieskaber og startede med krimihistorier for små uafhængige selskaber inden han for henholdsvis DC og Marvel har prøvet kræfter med Batman, Daredevil (Dæmonen) og Captain America – senest har han fungeret som forfatter og executive producer på HBO’s Westworld.

Håber på Hollywoodstjerne i hovedrollen

Refn har en ønskeliste med store Hollywoodnavne, hvoraf der har været samtaler med tre, men endnu er der ikke skrevet nogen kontrakter. Amazon har tidligere haft godt held med at score pænt store navne som Billy Bob Thornton i Goliath, Jeffrey Tambor i Transparent samt kommende projekter med Julianne Moore og Robert DeNiro.

Nicolas Winding Refn havde sit gennembrud med Pusher og gik siden fallit, hvilket resulterede i to efterfølgere. Den danske kritikerroste instruktør har lavet en del film i Hollywood (Bronson, Valhalla Rises, Only God Forgives, Drive) hvoraf Drive med Ryan Gosling i hovedrollen har været den største succes. Refn er som oftest selv manuskriptforfatter på sine projekter.

Det bliver Nicolas Winding Refns første tv-serie, og indspilningerne starter i LA til efteråret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.