Pixel
Gaming

Nintendo Switch har hemmelig VR-mode

Der er rester af VR-kode i softwaren, men sæt ikke forventningerne for højt.

Lige siden Nintendo lancerede sin Nintendo Switch-konsol sidste år har der været fansnak om en mulig Virtual Reality-addon – og det lader til at Nintendo rent faktisk har leget med ideen.

En Twitter-bruger har brugt sin fritid til at rode rundt i Switch og er faldet over et skærmbillede i systemet, der tilsyneladende beviser, at Nintendo tester en eller anden form for VR-mode på konsollen. Via menuen kan brugeren aktivere VR-mode, hvorefter skærmen splittes op i to lige store dele. Se videoen her:


Allerede sidste år fandt en anden Switch-bruger kodestumper, der antyder VR-egenskaber i version 3.0.0-opdateringen.

Nintendo har dog ved flere lejligheder udtalt, at de ikke er interesserede i VR-understøttelse og giver VR-brillerne skylden.

En mere sandsynlig mulighed er, at VR-koden er rester fra den Android-grafikkode som Nintendo har adopteret til Switch’ens grafiksystem. Switch kører på en NVIDIA Tegra X1 SOC, det samme system som driver NVIDIA Shield Android TV og Google Pixel C.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.