Gadgets

Samsungs S Pen kan blive stjernen ved lancering af Note 9

Det lader til, at pennen i den nye Note 9 får bluetooth og vil kunne fjernbetjene telefonen

Pennen har altid været det mest markante ved Samsungs serie af Note telefoner, og det lader ikke til at Note 9 bliver anderledes. Faktisk tyder en ny registrering ved amerikanske FCC (der er myndigheden, der giver tilladelse til produkter der bruger trådløse overførsler) på, at pennen i den kommende Note telefon vil indeholde bluetooth.

Fjernbetjening?

At pennen får bluetooth leder tankerne hen på, at den eksempelvis vil kunne bruges som fjernbetjening, hvilket vil være ekstremt praktisk når det kommer til eksempelvis Powerpoint præsentationer – og eftersom Note primært er rettet imod business segmentet vil det give mening at det er præcis den slags features, Samsung vil kunne sælge telefonen på.
Man kunne også forestille sig, at pennen eksempelvis vil kunne kontrollere timere og musikafspilning. Men eftersom der formentlig kun er et begrænset antal knapper på den, vil funktionaliteten givetvis blive relativt begrænset.

Udover den efterhånden obligatoriske pen forventes det, at kameraet bliver ganske meget bedre end sidste års model, ligesom processoren nok vil blive opgraderet. Du kan i øvrigt læse mere om Note 9 i vores gennemgang af det vi tror, den kommer til at byde på.

Samsung Galaxy Note 9 lanceres d. 9 august i New York. iNPUT er inviteret til eventet og dækker lanceringen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.