TeknologiTophistorie

ChatGPT er landet på Apple Watch

Nu kan du tale med den berygtede chatbot ChatGPT direkte fra dit håndled. Ren Dick Tracy-style.

Igennem de seneste måneder har chatbotten ChatGPT været her, der og alle vegne. Nu er den også kommet i en app til Apple Watch. App’en gør det muligt at stille spørgsmål og få svar direkte fra håndledet – men indtil videre ikke på dansk.

App’en, der hedder watchGPT, har også en såkaldt ‘komplikation’, så man kan tilføje chatbotten direkte til urskiven. Man kan også dele bottens respons via iMessage, mail eller sociale medier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

watchGPT er lavet af hollandske Hidde van der Ploeg, der tidligere har lavet apps som tandbørste-timere og vægt-trackere. Han skriver om watchGPT:

  • Interager med ChatGPT direkte fra dit Apple Watch.
  • Få hurtigt svar på dine spørgsmål eller generer længere beskeder uden at skrive.
  • Del resultatet af din interaktion med andre via tekst, e-mail eller sociale medier.
  • Indstil appen som en komplikation for nem adgang.

Indtil videre kan app’en udelukkende kommunikere på engelsk, hollandsk, fransk og spansk. Van der Ploeg siger, at der ikke gemmes data, når man benytter ChatGPT app’en.

watchGPT kan hentes fra App Store, men den koster 35 kroner.

Læs også: Kunstig intelligens har bestået amerikansk lægeeksamen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.