×
Fremtidens HjemTophistorie

Nu kan du betjene Google Home fra håndledet

En opdatering af Google Home giver både widgets til telefonen og mulighed for at betjene intelligente enheder på Wear OS.

Apple har haft det længe, men bedre sent end aldrig. En opdatering af Google Home giver både widgets på telefonen og mulighed for at betjene smarte enheder direkte fra håndledet, hvis du bærer et Wear OS smartwatch. Den nye opdatering skulle være startet med at blive rullet ud natten til i dag. Men kun til personer, der har skrevet sig op til offentlig beta.

Det har længe været til Apple Watchs fordel, at man har kunnet betjene sit intelligente hjem fra håndledet. Men nu kommer Google altså på linje.

På Wear OS kommer der både en Tile og en Komplikation til Gogle Home. Førstnævnte gør det muligt at oprette hurtig betjening til op til fem intelligente enheder. Hvis du trykker på et ikon, kommer du til enhedens kontroller i Wear OS Home-appen, hvor du kan låse din dør op, dæmpe lyset eller justere din termostat.

Komplikationen kan indstilles til at betjene en bestemt enhed direkte fra håndledet, såsom en blæser eller lyset.

Google Home
Demonstration af både Tile og Komplikation på Wear OS (foto: Google).

Samtidig gør en ny widget det muligt at betjene intelligente enheder uden at skulle åbne for Google Home app’en. Den nye widget giver direkte adgang til både enheder og automatiseringer direkte fra telefonens hjemmeskærm. Som andre widgets kan den justeres i størrelse, så man kan oprette flere, der styrer forskelllige enheder ved siden af hinanden.

For at få adgang til de nye funktioner skal du skrive dig op til ‘Offentligt preview’. Det kan gøres direkte fra indstillingerne i Home app’en. Herefter skal du oprette favoritter i Home app’en, da de nye widgets henter direkte fra favoritsamlingen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.