Teknologi

Nu kan du bruge den nye Apple TV app på Samsung tv

Samsung har nu holdt deres løfte og åbnet for mulighed for, at du kan bruge Samsung skærme sammen med Apple enheder – så nu kan du altså, hvis du har nyeste softwareversion på dit 2019 eller 2018 tv, bruge AirPlay til dit Samsung TV. Men det er ikke det eneste.

Apple TV app også klar

Udover AirPlay er der nu også åbnet for, at man kan installere og bruge den nye udgave af Apple TV appen på Samsung tv. Ideen med Apple TV appen er, at man skal kunne samle en her bunke indhold fra forskellige udbydere i samme app – både streaming tjenester, flow tv og meget andet.

Handikappet i Danmark

Apple TV appen er i Danmark mest “blot” iTunes’ samling af film, for der er endnu ikke adgang til eksempelvis tv-serier. Der er endnu heller ingen af de mere traditionelle indholdsudbydere der har meldt sig under fanerne, så der er ingen tv-programmer fra hverken DR eller TV2 eller nogen af de andre – og der er heller ingen rygter om, at de er på vej. Med andre ord er det en lidt begrænset oplevelse du får med Apple TV appen.

Når Apples kommende streamingtjeneste Apple TV+ kommer senere på året vil den dog også komme i Danmark, og så vil brugere af Samsungs tv kunne betale sig til adgang til Apples originale indhold.

Senere på året kommer Apple TV appen og AirPlay også på fjernsyn fra andre producenter – blandt andet har både Sony og LG planer om at lancere tjenesterne. De vil i øvrigt også integrere Apples HomeKit, så fjernsynet også kan indgå i dit IoT setup.

Du kan læse mere om Apple TV+ her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.