×
ElbilerFremtidens HjemTophistorie

Nu kan du styre Google Home direkte fra bilen

Google har åbnet for at installere apps, der snakker med Google Home, direkte på Android Auto.

Nu er det muligt at betjene det intelligente hjem direkte fra skærmen i bilen. Eksempelvis låse døre eller slukke for lyset. I et indlæg til udviklere fortæller Google, at de har gjort det muligt at installere apps, der taler med Google Home, på Android Auto platformen.

“For at levere problemfri oplevelser i biler, giver vi nu udviklere mulighed for at bringe deres internet of things (IOT) apps til bilen. Dette vil give brugerne mulighed for nemt at administrere IOT-systemer som hjemmesikkerhed og døre direkte fra deres bil,” skriver Google.

Forudsætningerne for denne support til Android Auto og Android Automotive OS. Udviklere kan allerede nu begynde at designe deres Google Home-kompatible apps i dag. Det gøres via optimerede skabeloner i Android for Cars App Library.

Google Home
Eksempel på Android Auto-skærm.

Google fortæller videre, at bilister, der bruger Android Auto, allerede nu kan downloade IOT-apps udviklet med Android for Cars App Library fra Google Play.

Læs mere om det nye tiltag hos Google. Her kan man også tilmelde sig betatests.

Læs også: Android Automotive går dybere i bilen – Volvo er først.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.