Fremtidens HjemTophistorie

Nu kan Google Home styre dit tv

Takket være en opdatering af Google Home app'en, er det blevet nemmere at fjernbetjene tv'et uden fjernbetjening.

Google Home app’en til Android og iOS er blevet opdateret med en forbedret mobilbaseret fjernbetjening til kompatible smart-tv og “forbundne streaming- eller medieenheder”. I et tweet oplyser Google, at brugere nu “let kan styre afspilning, skifte input, justere lydstyrken og mere”. Det skriver The Verge.

Den nye fjernbetjeningsfunktion er ikke til styring af Chromecast-enheder eller Android TV, der begge allerede understøttes af app’en. I stedet forbinder den til “Works with Google”-kompatible enheder. Det inkluderer tilsluttede tv-platforme som Roku, Samsung eller LG.

Den nye funktion blev opdaget allerede sidste år via brugere af det såkaldte Home Preview Program. Men Google har nu overfor The Verge bekræftet, at funktionen igennem de seneste uger er rullet ud til alle brugere af Google Home app’en.

Den nye funktionalitet kan bruges til at tænde og slukke for et kompatibelt tv, skifte kanal, afspille eller sætte medier på pause, springe frem eller tilbage, justere eller slå lyden fra og skifte kildeindgange.

For at se, om det virker med dit tv, skal du åbne Home-app’en. Herefter skal du via Indstillinger vælge “Fungerer med Google” og se, om din producent er angivet her. Følg derefter instruktionerne i app’en for at slutte den til dit tv.

Læs også: Google er begyndt opdateringen til Matter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.