×
ElbilerTophistorie

Nu vil LB Forsikring også sælge ladeløsning

LB Forsikring går ind på markedet for hjemmeopladning og tilbyder i samarbejde med Spirii opladere opsat hos deres kunder.

Nu vil forsikringsselskaberne også have en bid af den lukrative forretning med at installere ladebokse hjemme hos de nye danske elbilister. Fra og med i dag kan LB Forsikrings (Lærestandens Brandforsikrings) 400.000 medlemmer nemlig købe en privat ladeløsning som tillæg til deres forsikringer. Løsningen er udviklet i samarbejde med operatøren Spirii, der leverer platformen bag. LB Forsikring, der er Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab, ønsker med satsningen at konsolidere sin position som det mest attraktive forsikringsselskab for el- og plug-in hybridbiler:

– Vores flere hundrede tusinde eksisterende og potentielle medlemmer står over for en stor ændring i måden, vi transporterer os på. Skiftet fra fossil til elbiler er en af de helt afgørende grundsten i den grønne omstilling. Vi vil både gerne bidrage og hjælpe vores medlemmer med at foretage det skifte. Her er infrastrukturen for ladestandere et ekstremt vigtigt element. Vi ved fra dialog og undersøgelser, at rigtig mange af vores medlemmer går med seriøse tanker om at skifte fra fossil til elbil. Derfor er det naturligt for os at tage dette skridt sammen med vores medlemmer, siger Philip Wegloop, produktdirektør i LB Forsikring.

Største transformation på bilmarkedet

Hos Spirii er man, naturligt nok, begejstret for LB Forsikrings indtræden på markedet:

– Vi står over for vor tids største transformation på bilmarkedet, og hvis danskere skal føle sig trygge i skiftet til elbil, skal vi øge konkurrencen og sikre langt bedre udbud af lademuligheder og enkle kundeoplevelser. Det betyder derfor meget for markedet, når et så stort forsikringsselskab som LB Forsikring går ind og tilbyder ladeløsninger til deres medlemmer, og det glæder os, at LB har valgt Spiriis åbne ladeplatform til deres kunder.

LB har med deres 400.000 medlemmer en stor kontaktflade og kan gøre en stor forskel i forhold til at skubbe på udbredelsen af smarte ladeløsninger og bidrage til omstillingen til elbiler, siger Tore Harritshøj, administrerende direktør i Spirii. LB Forsikring har foruden den nye ladeløsning, netop vundet Forbrugerrådet Tænks test af elbilforsikringer, og det flugter med selskabets ambitioner:

– Vi ønsker at være vores målgruppes foretrukne forsikringsselskab, når det handler om elbiler. Derfor er vi naturligvis glade og stolte over Tænks kåring. Samtidig er vi også bevidste om, at det er et område, hvor vi forventer, at udviklingen kommer til at gå utrolig stærkt. Derfor kommer vi også sammen med Spirii til at se på, hvordan vores medlemmer eksempelvis over tid kan stille deres ladestandere til rådighed for hinanden og i det hele taget, hvordan vi binder forsikring af elbiler og infrastruktur sammen på den mest hensigtsmæssige måde, siger Philip Wegloop.

Fakta om ladeløsning fra Spiri til LB-medlemmer

– Tilbuddet gælder kun LB-medlemmer

– Komplet Spirii ladeløsning med ladeboks, standardinstallation (9.999 kr.) og månedlig serviceaftale 79 kr./md. 

-Serviceaftalen sikrer kunder refusion af elafgift, fuld driftsgaranti og support

– Med Spirii Go appen får kunderne adgang til smart opladning derhjemme og til et stort europæisk ladenetværk

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.