fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Tænk: LB Forsikring er bedst til elbiler

I en stor test af forsikringer til elbiler på det danske marked er Lærerstandens Brandforsikring kåret til ”bedst i test”.

Forbrugerrådet Tænk tester jævnligt forsikringer og kommer med anbefalinger til, hvor danskerne kan få den bedste forsikring. De har for første gang lavet en stor test af forsikringer til elbiler på det danske marked, og her er Lærerstandens Brandforsikring kåret til ”bedst i test”.

Testen omfatter 15 forskellige forsikringsselskaber og Forbrugerrådet fremhæver, at Lærerstandens Brandforsikring har testens laveste priser, og forsikringsvilkårene er blandt de bedste hos forsikringsselskaberne i testen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Anerkendelsen fra Tænk viser, at vi er på den helt rette vej i forhold til at blive det bedste forsikringsselskab til elbiler, siger produktdirektør i LB Forsikring, Philip Wegloop.

– Tænk fremhæver, at vi med vores priser og vilkår har det tydelige budskab, at alle elbiler er velkomne hos os. Det er helt rigtig set. Vi vil gerne ramme det grønne bilmarked bredt. Naturligvis er der forskel på, hvad en forsikring koster afhængig af bilen, men vi har netop i foråret lavet en ny øget kaskodækning, der er skræddersyet til el- og hybridbiler, så man som medlem hos os er godt og bredt dækket, uanset hvilken grøn bil man har, siger Philip Wegloop.

Testen kan læses i Tænk Penge, men kan ikke læses med mindre man har abonnent. Tænk har dog lavet en artikel med fem ting, man skal være opmærksom på, når man skal tegne forsikring på sin elbil.

LB Forsikringer er det tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet i Danmark og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.

Læs mere om elbilforsikringen fra LB Forsikring her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button