×
Gadgets

Nu vil YouTube have abonnementsbetaling

Nu kan vi se frem til endnu flere reklamer på den gratis del af YouTube. I går præsenterede YouTube nemlig sin nye betalingstjeneste, YouTube Red. Tjenesten skal give dedikerede brugere adgang til eksklusivt YouTube-produceret materiale, mulighed for at slippe for reklamer og adgang til musiktjenesten Google Play Music. Tjenesten åbner i USA sidst på måneden til en pris på 10 dollars – cirka 70 kroner – om måneden.

På ti år er Googles YouTube vokset fra at være et sted, hvor nørderne udvekslede videoer, til en medie- og musikkanal med alvorlig tyngde. Med YouTube Red tager de det næste skridt og leverer eksklusivt indhold, der er købt af YouTube; blandt andet ‘Scare PewDiePie”, hvor en spilanmelder udsættes for skræmmende situationer, der er inspireret af hans favoritspil. ‘Lazer Team’ er en komedieserie, hvor fire provinsboere snubler over et rumskib. På denne side kan du se en liste over samtlige de serier og shows, der p.t. er på plakaten.

Som om det ikke er nok, vil betalende brugere også få smidt Googles Spotify-konkurrent, Google Play Music, i nakken. Ligesom Spotify giver tjenesten adgang til hundredetusindvis af musiknumre til streaming på computeren eller mobilen.

YouTube Red lanceres i USA den 28. oktober og vil blive rullet ud i resten af verden løbende, lover Google.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.