×
Gadgets

Ny Apple Remote får touchpad

Den lille fjernbetjening, der følger med Apple TV, får en gevaldig overhaling inden for de næste par måneder, hvis rygterne er sande. Ifølge New York Times vil den nye fjernbetjening få en touchpad, lige som dem, Mac-computerne er udrustet med. Touchpad’en vil kunne bruges til at scrolle rundt og fjernbetjeningen vil derudover blive forsynet med to fysiske knapper. Avisen citerer en anonym Apple-medarbejder, der er briefet om projektet.

Fjernbetjeningen vil debutere sammen med en ny udgave af Apple TV. Den vil være mindre end den nuværende model og byde på en helt ny brugerflade, der understøtter Apples forventede web-TV-tjeneste og den nye musiktreaming-tjeneste, baseret på Beats Music.

Rygterne underbygges af, at Apple i marts dumpede prisen på den nuværende Apple TV-model fra 800 til 500 kroner. Et tegn på, at lagrene skal ryddes.

Hele baduljen forventes lanceret, sammen med iOS 9, under Apples World Wide Developers Conference 2015, der løber af stabelen mellem den 8 og 12 juni i San Francisco.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.