×
GadgetsTophistorie

Ny OnePlus Nord-telefon den 4. april

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G lanceres den 4. april sammen med nye OnePlus Nord Buds 2.

OnePlus er så småt klar med en ny model i OnePlus Nord-serien. En serie, der efterhånden er blevet så omfangsrig, at vi har mistet overblikket. Den nye model hedder OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Efter den officielle grafik at dømme, henvender den sig til en yngre kundegruppe.

Telefonen lanceres officielt ved  online-eventet Larger than  life – A OnePlus Nord Launch Event, den 4. April klokken 14.30. Her lanceres også et nyt sæt hovedtelefoner i form af OnePlus Nord Buds 2.

OnePlus skriver i pressematerialet at:

“Den nye OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kombinerer OnePlus’ hurtige og smidige oplevelse med nøglefunktioner fra dens forgængere i Nord-serien. Smartphonen kommer desuden i et nyt design, der byder på en frisk lime-farve og et simpelt kameralayout bestående af to cirkler.”

OnePlus Nord CE 3 Lite

OnePlus har endnu ikke delt nogen informationer om telefonens bestykning. Men kender vi kineserne ret, vil informationerne komme dryppende i løbet af de næste uger.

De har gjort det muligt at tilmelde sig informationer på hjemmesiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.