×
GadgetsTophistorie

OnePlus Nord CE 3 Lite med 108MP kamera lanceret

OnePlus er klar med en ny telefon i den prisvenlige Nord-serie: Nord CE 3 Lite, der blandt andet byder på et 108 MP kamera og 67W hurtigladning.

Nord-serien fra OnePlus er kendt for at tilbyde telefoner med fornuftige funktioner og specifikationer, til overkommelige priser.

Den nyeste model blev i dag præsenteret og byder blandt andet på et 108 MP kamera og et stort batteri på 5.000 mAh med 67W hurtigladning.

Skærmen er på 6,7″ med en FHD-opløsning og en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Her må man dog nøjes med en LCD-skærm og ikke OLED. Telefonen er drevet af en Snapdragon 695 5G chip, koblet sammen med 8GB RAM og 128 GB lagerplads.

På bagsiden er der tre kameraer, et primært kamera på 108 MP (med 3x lossless zoom), en 2 MP makro-linse, samt en 2 MP dybdesensor.

OnePlus Nord CE 3 Lite og Nord Buds 2

Pris og lancering

Nord CE 3 Lite kan allerede forudbestilles nu, til en vejledende pris på 2.499 kroner. Den lander på markedet den 20. april og kan købes i to forskellige farver: Pastel Lime og Chromatic Grey.

I en begrænset periode får man også de nye OnePlus Nord Buds 2 med i købet, når man forudbestiller telefonen.Læs også: Samsung Galaxy Z Flip 5 får markant større cover display

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.