×
Gadgets

Nye borde i Apple Stores demonstrerer 3D Touch

Apple har siden lanceringen af 3D Touch på deres iPhone 6S og 6S Plus prøvet at forklare, hvad teknologien egentlig betyder for brugeren – men det har vist sig at være sværere end man skulle tro. Heldigvis har Apple flere penge end et mellemstort afrikansk land, og har derfor brugt nogle håndører på at lave en demonstration: Et nyt bord i Apple Stores henholdsvis New York og San Fransisco består af en stor skærm, hvorpå der er placeret en stak iPhone 6S. Når man trykker på telefonen, skaber man bevægelse i “vandet” under telefonen – og jo hårdere, man trykker, jo mere bevægelse, inklusiv i øvrigt, en lille fisk.

Det bringer i øvrigt tankerne hen på Microsoft Surface, som var det helt store i 2011 – se videoen herunder, hvis du ikke kan huske det.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.