×
GadgetsTophistorie

Nye højtalere fra Creative i Pebble-serien

Creative er klar med to nye sæt i den efterhånden velkendte Pebble-serie. X hedder den og fås både med og uden tilhørende subwoofer.

Creative er igen på banen med en opdatering til sin højtaler-serie, Pebble. Denne gang er der nyt RGB-lys og mulighed for en ny kompakt subwoofer.

Sidste år testede vi Pebble Pro, som vi var ret glade for. Serien er kendt for relativt lave priser, men velspillende computerlyd på trods.

Den opdaterede Pebble X fås i to varianter. I Plus-udgaven medfølger en mindre kompakt subwoofer, som i følge Creative bør passe ind på ethvert skrivebord med sine knap 15 gange 15 centimeter. Vi håber dog at ledningerne har en længde, så den også kan ryge ned på gulvet, hvis pladsen er trang.

Sættet kan forsynes med strøm fra USB-C porten på din computer. Her yder de 15 watt (30 watt i spidsbelastning). Slutter du en ekstern USB-C PD-adapter til (minimum 30 watt), så der er mere saft og kraft at tage af, så ydes der 30 watt (60 watt i spidsbelastning).

Adapteren medfølger ikke, men skal købes separat. Enhver USB-C PD-adapter kan benyttes, så længe den lever op til specifikationerne.

Derudover er RGB-lyset ændret, så det i modsætning til Pebble Pro, ikke længere er placeret i bunden, men i en mønstret formation på siden. Lyset kan styres på selve højtalerne eller via app til iOS og Android.

Pris og tilgængelighed

Creative Pebble X koster 99,99 EUR (ca. 750 kr.).

Creative Pebble X Plus er prissat til 139,99 EUR (ca. 1.050 kr.).

Begge kan forudbestilles hos Creative med fri fragt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.