TeknologiTophistorie

OnePlus-grundlægger forlader selskabet

Carl Pei, der grundlagde OnePlus sammen med Pete Lau, har sandysynligvis forladt selskabet. Han vil starte sit eget, siger rygterne.

OnePlus blev grundlagt af Pete Lau og Carl Pei i 2013, men nu har sidstnævnte forladt virksomheden, skriver Android Central. Det vides ikke om han selv har valgt at sige farvel eller om han er blevet skubbet ud af selskabet, men han skulle angiveligt starte sit eget firma.

Nyheden om Carl Peis exit kommer bare dagen inden OnePlus lancerer sin nye OnePlus 8T topmodel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OnePlus har ikke officielt meldt noget ud om bruddet, men Android Central citerer to uafhængige kilder, der kender til sagen. Det var Carl Pei, der stod bag den seneste OnePlus Nord, der fik OnePlus “tilbage” til avancerede mobiler med en overkommelig pris.

Rygterne om bruddet startede på Reddit, hvor brugeren u/JonSigur spekulerer i, at Pei er “blevet gået”, men at den offcielle udmelding bliver, at der har “gensidig enighed” om at han skulle stoppe.

Der har været rygter om, at han skulle starte hos Samsung, men det afviser Techcrunch, der skriver, at 31-årige Pei allerede er i snak med investorer om at starte sit eget selskab. Det vides ikke hvilken type selskab.

Der har længe gået rygter om, at Carl Pei og Pete Lau har haft samarbejdsvanskeligheder. De startede OnePlus i december 2013 efter i en årrække at have arbejdet sammen i firmaet Oppo.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.