×
GadgetsTophistorie

OnePlus Nord CE4 Lite lanceret – her er pris og specs

Den nye mellemklasse-mobil OnePlus Nord CE4 Lite 5G har fokus på skærmen og batteriet.

Ganske som lovet har OnePlus i dag løftet sløret for deres seneste model i den prisvenlige Nord-serie, nemlig Nord CE4 Lite 5G. En telefon, der trods sin lavere pris, skal give en “langvarig brugeroplevelse, der kan måle sig med telefoner fra den øverste hylde”.

OnePlus benytter den vanlige Nord-opskrift med at fokusere på de nøglefunktioner, som flest sætter pirs på. I dette tilfælde er det batteriet, der er på voldsomme 5.1150 mAh samt en AMOLED-skærm med 120Hz opdateringshastighed.

OnePlus Nord CE4 Lite har også et chipsæt fra Qualcomm i bugen. Dog ikke den seneste aftapning, men derimod Snapdragon 695 5G Mobile, der er lidt mere blodfattig. Det er et ældre chipset, der også blev benyttet i den et år gamle forgænger, OnePlus Nord CE 3 Lite, her dog i en udgave med højere klokfrekvens.

OnePlus Nord CE 4 Lite

OnePlus Nord CE4 Lite 5G har en 120Hz, 6.67-tommer stor AMOLED-skærm med en maksimal lysstyrke op til 2.100 nits. For første gang i prisklassen har telefonen også Aqua Touch, der skal gøre skærmen mere præcis, når skærmen er våd, eller brugeren har våde fingre.

Telefonen har 8 gigabyte LPDDR4x RAM og 256 gigabyte UFS 2.2 lagerplads, samt mulighed for at udvide med op til 2TB lagerplads på et MicroSD-kort.

Kamera

Men det, de fleste nok går op i, er kameraet. Her byder budgettelefonen på en 50 megapixel Sony LYTIA 600 hovedsensor med optisk billed-stabilisering. Hovedkameraet har 2x zoom, men det er en såkaldt in-sensor zoom, så billedet beskæres og æder af megapixlerne.

Hovedkameeraet flankeres på bagsiden af et noget mere pauvert 2 megapixel dybdekamera, mens frontkameraet leverer 16 megapixel.

Telefonen kommer med OxygenOS 14 forudinstalleret. Indbygget er en ny Smart Cutout funktion, der kan redigere billeder, fritskrabe elementer, og dele dem ved hjælp af et simpelt tryk på tværs af alle apps – om det er enkle billeder eller gruppefotos.

OnePlus Nord CE4 Lite 5G har en vejledende dansk pris på 2.699 kroner. Den  kommer i to farvevarianter – Super Silver og Mega Blue. Salgsstart er den 1. juli, med forudbestillinger tilgængelige fra i dag, 24. juni. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.